FAMILY WAREHOUSE

Bentleigh, 2017

Inspired by the early 20th century warehouses, this home is comprised of three intersecting volumes. The planning utilises split levels and the site topography to provide zoning and voluminous experiences. The entry intervention was made by a cutting – supported by a folded concrete lintel – providing a re-interpretation of the traditional warehouse and brick structures.


OTHER PROJECTS

Gallery House

Gweno

MCM Pavilion

View all Projects >

RELATED NEWS

A new home is born

Concepts for this modern interpretation of a Melbournian brick warehouse are well on their way!

Read this article >

Toorak project hits planning

This exciting project has reached town planning stage and we are thrilled to share our design concepts.

Read this article >

A New Multi-Generational Home is Taking Shape

We are excited to be working on this new home, our clients are looking for a house that responds to the context and the challenging location.

Read this article >

View more News >

COMMUNITY

Intelligent design has a way of empowering individuals and communities. EME’s inclusive approach has led to essential and ongoing relationships within the community.

View this page >

Contact

Visit Luke at the EME Studio, drop us a line or email anytime.

View this page >

EME

EME embodies the integrity of intelligent, efficient design. We create beautiful, sustainable buildings inspired by a process of dialogue and exchange.

View this page >

Keep up to date with EME Design

For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are instructions on how to enable JavaScript in your web browser.